Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Hotel Siva Grand Beach ja pikkupurtavat

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Hotel Siva Grand Beach ja pikkupurtavat


Jotta Epyktin reissun hotellimme all inclusive -vieraille ei vaan pääsisi tulemaan nälkä, oli sen ravintoloissa tarjolla pitkän aamiaisen, lähes koko päivän kestävän lounaan ja runsaan ilalllisen lisäksi myös erilaisia pikkupurtavia ja makeita herkkuja. Hotellin lounaspaikoista kertovassa postauksessa mainitsinkin jo rantagrillin, hampurilaisbuffetin ja pizzapisteen, joista voi tarpeen tullen hakea myös pienempää purtavaa esimerkiksi ranskalaisten perunoiden tai hedelmäsalaatin muodossa. Näiden lisäksi hotellin alueelta sai myös muuta pikkupurtavaa.


Sandwich-setä valmistelee grillipistettään


Naminamitoastia

Ravintola Oasiksen ulkoterassille aukesi iltapäivällä sandwich-grilli, jossa setä grillasi nälkäisille auringonpalvojille erilaisia leipiä ja toasteja. Homma toimi vähän niin kuin tutussa Subway-ravintolassa: Ensin valitaan leipä ja sitten sen väliin lisukkeita niin paljon kuin mieli tekee. Sitten setä grillaa ne runsaassa voissa. Tarjolla oli erilaisia lihoja, juustoja, sipulia, kastikkeita ja vaikka mitä leivän väliin tyrkättäväksi. Me haukkasimme ainakin kanatoastia runsaalla juustolla ja oli hjuvaa!


Lettujono


Syö nopeasti ennen kuin jäätelö sulaa

Iltapäivällä aukesi myös suosittu lett
ubaari, johon muodostui heti pieni jono. Kokit paistoivat paksuja vohveleita, joiden päälle sai itse annostella kastiketta, sokeria ja kanelia sekä pyytää sedältä jäätelöä, hedelmiä ja kermavaahtoa annoksen päälle. Vaikka makea ei tahdo helteessä oikein maistua, oli meidänkin pakko syödä pari kertaa vohvelit suklaakastikkeella, jäätelöpallolla, kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla. Voi nam! Lettubaarista sai hakea myös kahvia ja teetä, mutta kuka hullu nyt kuumaa juomaa helteellä himoitsee? Monikin ilmeisesti, mutta en mää vaan.



Mehu- ja jätskisetä

Hotellialueen keskellä sijaitsevasta Le Terracesta sai myös iltapäivällä makeaa. Oli jäätelöä, niille kastikkeita ja joitakin donitsin näköisiä rinkuloita, joita emme maistaneet. Baarin päädystä sai myös perinteisiä ohuita lettuja, jos paksuille lettubaarin vohveleille halusi vaihtelua. Le Terracesta sai myös kahvia ja teetä sekä erilaisia mehudrinkkejä, joihin ainakin nämä kaksi lomailijaa pyysivät myös hieman terästystä mukaan.


Hyvin tippaavat asiakkaat saivat Le Terracesta illalla drinkkien kaveriksi myös popcornia tai sipsiä. Iltasella baarin päädyssä syttyivät myös maksulliset vesipiiput, joista me maistoimme lomamme aikana omena-kanelin sekä kirsikan makuisia piippuja. Hyviä olivat ja parhaita hetkiä lomallamme olikin, kun pitkän aurinkopäivän päätteeksi sai istua tärkeimmän ihmisen kanssa pehmeällä sohvalla Afrikan tähtitaivaan alla vesipiippua poltellen tai drinkkiä siemaillen. Kuunnellaan vielä pari viulunsoittajan biisiä, sitten nukkumaan ja aamulla taas aamiaispöydän kautta altaalle.


Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu