Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Luokkakokous

torstai 18. kesäkuuta 2009

Luokkakokous



Pidimme viime perjantai-iltana neljän hengen luokkakokouksen Vilukissan, Tukan ja Eric Forresterin kanssa. Oli jo aikakin tavata luokkamme parasta B-ryhmää, onhan koulumme loppumisesta jo yli vuosi ja kyseisiin Lusikka-ryhmäläisiin olen pitänyt yhteyttä viimeksi, hmmm, eilen?

Menimme aluksi Rautatieaseman yläkertaan tuopin äärelle odottamaan Ericiä, joka kenties unohtui viimeistelemään kesän mallistoaan tai sitten vaan muisti tapaamisaikamme väärin. Samapa tuo, siinähän se aika kului kaljaa litkiessä ja juorutessa Vilukissan sekä Tukan kanssa. Ericin saavuttua paikalle hipsimme Sports Academyyn, jossa ohjelmassa oli tietokilpailujen lisäksi tätä:



Sportsissa hotkaisimme myös iltasapuskat. Minä ja Eric otimme puoliksi ihanan snacklautasen, jossa oli nachoja, ranskalaisia, sipulirenkaita, makkaraa, suolakurkkuja, chicken wingsejä sekä tietenkin asiaankuuluvat dipit. Annos sopii mainiosti naposteltavaksi samalla kun kumoaa muutaman tuopin, tai sitten seuraavana päivänä pienessä krapulanälässä tämä maistuu myös varmasti.


Sportin Snacklautanen



Tukan kalahärdelli, joka meni tilaukseen osin mielenkiintoisen juures-juustokakun takia.



Vilukissan salaatti, joka oli kuulemma muuten hyvää, mutta merilohta olisi saanut olla enemmänkin kuin pari pientä pökälettä.

Minun ja Ericin ilta jatkui vielä Apolloon, josta jopa muistan tällä kertaa jotakin. Edellisellä kerralla toissa vappuna nimittäin meni hieman yli, ja parin horjahtamisen sekä yhden kaatumisen jälkeen totesin etten osaa enää puhua enkä pysyä pystyssä, joten on parasta poistua paikalta.

Muuten ihan hyvä idea joo, mutta enhän minä enää voinut muistaa mistä pääsee ulos. Siellä sitä sitten pyörittiin seiniä pitkin ja jossakin vaiheessa pulpahdin ulos oviaukosta vappuiselle jalkakäytävälle, näin tutun naaman Mäkissä, menin syömään hänen ruokansa ja selvisin sen verran, että pääsin kuin pääsinkin lopulta omin avuin nukkumaan. Mäkistä poistumisen ja nukahtamisen välissäkin ehti tapahtua jos vaikka mitä taksin huijaamisesta saunomisen kautta tyhjän kämpän lattialle kylmissään käpertymiseen, mutta jätetään ne tarinat seuraavaan kertaan.

Tälläkin Apollo-kerralla matka jatkui Mäkkiin, jonka pihalla mussutimme raflassa treffatun ukkelin kanssa aterioitamme ihmetellen kesäyötä ja sumutinpullosadetta. Ukkeli viihdytti minua myös kertomalla kasariristeilystään, jossa vääränlaisia vitsejä oli lauottu hieman väärässä paikassa. Ja sekös minua nauratti! Toivottavasti Erickin pääsi hyvin kotiin, samoin takanamme taksia jonottanut marokkolainen/italialainen.

"Meidän piti muuttaa maailmaa.
Meistä tuli mursumiehiä, vihaisia naisia, pirrejä,

lyhytkravattisia lateja, juoppoja ahteja.

Meistä tuli osmoja, huhuu-miehiä, aarneja,
mutta tänään voidaan hetki olla Torsteja.
"
(Anssi Kela - 1972)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu