Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Lintsin buffet

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Lintsin buffet



Jälkeenjääneisyyteni jatkuu, nyt puhutaan nimittäin helatorstaista, josta on jo parisen viikkoa aikaa. Leikimme kyseisenä vapaapäivänä HOK-Elantolaisia änkemällä itsemme henkilökunnan Linnanmäki-päivälle. Kiitoksia vaan äipälle ilmaislipuista. Kävimme muutamassa laitteessa, joista pelottavin oli Panoraama, joka on kuin iso hissi! Apua. Yllättävän hyvin kuitenkin selvisin laitteesta keskittymällä maisemien kuvaamiseen. Oli pakko kiinnittää huomio muualle etten vaan ala ajatella mitä sitten tapahtuu jos hökötys jää jumiin, romahtaa alas, tulee tulipalo tai muuta yhtä todennäköistä. Hui. Onneksi ei kuoltu. Oli kyllä lähellä..


Nappasimme aamupalaksi tyttösten ja poikasten tarjoamat eväspussit, mutta eipä ruisleipä kauaa pitänyt huvipuistoilijoiden nälkää loitolla, vaan ennen Sealifen kilometrijonoa päätimme syödä vielä jotakin. Linnanmäen sapuskojen hinnat ovat aivan järjettömät, joten ajattelimme, että Buffetissa saisimme kenties rahoillemme parhaan vastineen, eli mahat niin täyteen kuin haluamme. Ja saatiinhan me.


Seisovassa pöydässä oli kaikkea mahdollisimman halpaa, eli salaattia, nakkeja, lihapullia, lasagnea, perunamuussia sekä tonnikala-, kinkku- ja kasvispizzaa, joista jälkimmäisessä oli muun muassa porkkanaa. Mielenkiintoista. Hyvää ruoka kuitenkin oli, varsinkin kun minulla sattui olemaan pizzanälkä juuri tuolloin. Limuakin sai vetää niin paljon kuin jaksoi, tosin pieni jännitysmomentti limuautomaattiin kuului. Koskaan ei nimittäin voinut tietää tuleeko Coca cola -hanasta kokista vai vettä. Yleensä tuli kolaa, mutta kerran minulle osui tyhjä arpa, ja sain lasiini hyvin vaaleanruskeaa vettä. Ei hyvä. Onneksi naapurihana toimi kuitenkin oikein.


Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu