Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Grilliherkkuja ja kova ääni!

tiistai 19. toukokuuta 2009

Grilliherkkuja ja kova ääni!



Sunnuntaina oli hieno sää. Jopa niin hieno, että niskalenkkitoppini teki oikein tyylikkäät palamis-/rusketusrajat ihooni vanhojen bikinirajojeni seuraksi. Kyllä nyt kelpaa olla kun kaula-aukosta vilkkuu rivi punaisia ja valkoisia raitoja. Todella tyylikästä, uskokaa pois.. Aurinko pääsi tarttumaan säteineen ihooni ihan huomaamatta kun katselimme Nurmijärvellä ohi pörähteleviä autoja, jotka pitivät kovaa ääntä. Jotkut jopa paukkuivat aivan kuin olisi ollut ilotulitusraketteja pakoputkessa.. Aika hurjaa.

Löysin joukosta lemppariautonkin. Se oli se musta, jossa oli vähän hopeaa ja josta tuli kova ääni. Turkoosikin oli kiva väriltään, mutta muuten se oli ihan tyhmä ja ruma. Kuten voitte päätellä, olen todellinen asiantuntija mitä autoihin tulee. Ei ne miehet mitään tiennyt, kurkistelivat vaan konepeltien alle vaikka siellä on vain rumia möhkäleitä, putkiloita ja muuta tylsää, sekä höpöttivät joistakin koneista ja päästelivät suustaan numerosarjoja, jotka eivät tarkoita yhtään mitään. Höh, todellinen asiantuntija arvostelee autoja värin, kyljessä olevien mainosten sekä kuljettajan nimen perusteella. On pojilla vielä paljon oppimista minuun verrattuna..

Kolmen tunnin ulkoilun, rallimakkaran ja parin metrilakun jälkeen pääsin änkemään itseni kunnon grillisapuskojen ääreen. Ekan kerran tänä kesänä, ihanaa, kiitos vaan ukkelin vanhemmille sekä heidän grillilleen! Sillä aikaa kun toiset valmistelivat grillisapuskoja, tuhisin minä peiton alla päiväunilla niin kuin kunnon vieraan kuuluukin. Ne euroviisuvalvomiset ja ulkoilma väsyttivät minut niin kovin, etten oikeasti meinannut pysyä hereillä edes seistessä. Pakkohan ukkelin oli laittaa minut nukkumaan että jaksan sitten syödä kun grillattavat ovat valmiit.

Ja grillattaviahan riitti! Oli makkaraa, perunaa, lihavartaita, kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia, maissia, herkkusieniä, valkosipulia jajaja.. unohdinkohan nyt vielä jonkun.. No kuitenkin, paljon kaikkea hyvää ilmestyi lautaselleni ja vaikkei minulla ollut edes erityisen nälkä, ahmin lautaseni tyhjäksi hyvällä ruokahalulla. Grilliruoka vaan on niin ihanaa ja maistuu kivasti kesältä!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu