Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 "I'm in love with a fairytale.."

maanantai 18. toukokuuta 2009

"I'm in love with a fairytale.."


Viisujen ohessa popsittiin muun muassa näitä etelän hetelmiä

Niinhän siinä sitten kävi, että Norjan ällösöpö poika vei viisut kotiinsa ja rikkoi samalla Lordin piste-ennätyksen. Perhanan nulikka! Suomen komeaakin komeampi (??) Waldo ahavoituneen ihonsa kanssa löytyi sen sijaan hyvinkin tutulta paikalta, vaikka meidän viisustudiomme äänestyksessä Suomelle tulikin ykkössija. Kuinkas nyt noin. Kukaan meistä ei varmastikaan ollut puolueellinen, vaan kymppirivistö tuli puhtaasti hyvän biisin, monimutkaisen koreografian sekä upeiden laulusuoritusten (jotka eivät ainakaan olleet ylävireisiä) ansiosta.

Aina oikeassa oleva ja asiantunteva raatimme rankkasi Suomen jälkeen parhaiksi viisuiksi Islannin, Maltan, Azerbaidzanin, Bosnia-Hertsegovinan ja Ukrainan kipaleet. Norja löytyi jaetulta kolmanneltatoista sijalta Albanian kanssa ja kolme p*skinta viisuilijaa mielestämme olivat Saksa, Ranska sekä Armenia. Omat suosikkini olivat Islanti, Viro, Kreikan napapaita-Sakis sekä tietenkin se Suami. Myös Romania, Azerbaidzan ja Bosnia-Hertsegovina saivat minulta hyvät pisteet.

Viisuevääksi väkersin suolaisia muffinsseja, vuohenjuustoneliöitä, mutakakkua sekä hedelmätarjottimen. Niiden lisäksi popsimme Insinöörin, Kälyn ja Kodan mukanaan tuomia nachoja, salsaa sekä juustodippiä. Ja ainiin, Espoon porukka toi keltaiseen keittiöön myös viiniä sekä erään mielenkiintoisen purkin, josta lisää myöhemmin.. Ukkeli taasen toi mukanaan alkujuomaksi nauttimamme skumpan sekä ihanan keltaisen ruusun. Khihihi, oli ihan pakko päästä lesoilemaan kun mä sain hei kukan hei!


Muffinssien ja mutakakun reseptit lisään myöhemmin omina postauksinaan, mutta suuren suosion saavuttaneiden vuohenjuustoneliöiden salaisuus paljastettakoon nyt heti kohta. Suosioon neliöt pääsivät maukkautensa lisäksi myös siksi, että ne on järjettömän helppo valmistaa. Tarvitset vain:

- voitaikinaa (pakastealtaasta löytyy jos ja kun et jaksa valmistaa itse)
- vuohenjuustoa
- vihreää pestoa (tai miksei punaistakin)
- hunajaa
- pinjansiemeniä
- rucolaa



Leikkaa voitaikinalevyt kahteen, kolmeen tai neljään osaan. Minä leikkasin kolmeen. Levitä jokaiselle pikku taikinalevylle pestoa sekä vuohenjuustoa ja tyrkkää heidät uuniin 225 asteeseen. Ota pois kun näyttää valmiilta. Asettele neliöt (tai suorakaiteet, tai minkä muotoisia nyt ikinä teitkään) rucolapedille, lorauta hunajaa päälle ja ripottele kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä sekaan. Jos syömäreiden joukossa on pähkinäallergikkoja, tarjoile siemenet varmuuden vuoksi erillisessä kipossa.

"I'm in love with a fairytale
even though it hurts.
'Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed."
(Alexander Rybak - Fairytale)

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Anonymous Insinööri kirjoitti...

Aijai noi vuohenjuusto-suorakaiteet oli hyviä.

Norja ei ollut.

19. toukokuuta 2009 klo 17.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu