Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Onni suosii rohkeaa

torstai 19. tammikuuta 2012

Onni suosii rohkeaaNimittäin arpaonni! Minulla on paha tapa tunkea sähköpostiosoitettani kaikenmaailman kilpailuihin ja arvontoihin sen toivossa, että voittaisin joskus oikeasti sen matkan maailman ympäri, ison tukun rahaa tai arvokkaita lahjakortteja. Ikävä kyllä nämä huippuvoitot ovat menneet toistaiseksi muihin osoitteisiin.

En minäkään kuitenkaan ihan ilman voittoja ole jäänyt. Voitin aikoinaan Tikkurin kauppakeskuksen arvonnassa liput Karhuveljeni Koda -elokuvaan, ja muistan vieläkin miten salillinen pikkumuksuja kuolasi minun ja Vilukissan jättimäisten irtokarkkipussien perään. Toinen mieleenpainuva arvontavoitto on ollut liput Juha Tapion konserttiin, jota menimme katsomaan niinkin kauas kuin Järvenpäähän asti. Mietin tuolloin miten kukaan järvenpääläinen jaksaa käydä Helsingissä asti töissä tai koulussa, sillä tämä paikkahan on aivan kuusessa. Vähänpä tiesin, sanoo Helsingissä työskentelevä tuleva järvenpääläinen..


Sarjamme "Mahtavia arvontapalkintoja" sai pari viikkoa sitten jatkoa, kun postiluukusta kolahti lupaavan pullea kuori. Onnea onnea onnea -sanojen toivottamana totesin voittaneeni paketin Hau-Hau - kanafileherkkuja koirille! Jee, eikä minulla ole edes koiraa! Toivottavasti täyslihapötkäleet maistuvat helmikuussa meille hoitoon tulevalle Hulin ja herra Longfieldin (eli Kälyn ja Insinöörin) harmaalle kaverille. Muussa tapauksessa Henkka saa syötäväkseen tällaisia tosi hyviä, vähän niin kuin beef jerkyjä, mutta paksumpia ja kanasta, ilman pakettia tietenkin..

Että edelleenkin niitä rahapalkintoja odotellessa.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Anonymous Huli kirjoitti...

Kyllä harmaata kaveria taas lellitään parin viikon päästä. :) Karhuveljeni Koda oli muuten hyvä leffa! Niin hyvä, että koira nimettiin sen mukaan.

20. tammikuuta 2012 klo 8.08  
Blogger Martina kirjoitti...

Me ostetaan sit myös juustoa, et voidaan leikkiä perinteistä miljoonan juustopalan ilmaan heittämistä heti kun arvon vieras on saapunut. Se on meidän perinne ja saa toivottavasti vieraan hyvälle tuulelle heti ensiminuuteista lähtien. Sen jälkeen voidaankin sit maata koko loppupäivä lattialla kun kaikki energia on kulunut juustopalojen metsästämiseen.

Karhuveljeni Koda oli hyvä! Katoin sen vähän aikaa sit uudestaan ku se tuli telkkarista. Harmaa kaveri mielessäin.. :)

20. tammikuuta 2012 klo 9.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu