Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Morsiussauna

torstai 22. huhtikuuta 2010

MorsiussaunaKesäkuun morsiamemme koki tuossa kevättalven aikana pikkupikku yllätyksen kun me kaasot rynnistimme kesken rauhallisen lauantaipäivän sieppaamaan pahaa aavistamattoman neidon kotoaan. Istutimme tulevan rouvan silmät sidottuina ja kuulokkeet korvilla autoon ja muilutimme hänet niinkin hurjaan paikkaan kuin meille kotiin. Sauna oli jo lämpimänä, koristeet, suklaakonvehdit ja hedelmät valmiina ja skumppa jääkaapissa. Yllärimorsiussauna voi alkaa!

Ensin levitimme kasvoillemme ihanan tuoksuiset suklaanaamiot ja hörpimme kuohuvaa, sekä popsimme suklaakonvehteja, vaahtokarkkeja ja hedelmäpaloja. Kävimme myös läpi illan aikana toteutettavia morsiussaunataikoja ja valaisimme jännittynyttä morsianta muustakin illan ohjelmasta. Saunomisen, herkuttelun ja hemmottelun lisäksi olisi tarkoitus viettää mukavaa ja rentouttavaa iltaa pienellä porukalla lauta- ja pleikkapelejä pelaten sekä höpötellen ja juoruillen. Ukkeli oli häädetty evakkoon koko päiväksi, sillä tämä ilta oli tyttöjen.
Se mikä ruokablogin lukijoita varmasti eniten kiinnostaa on illallispuoli, joka oli oma ohjelmanumeronsa jo itsessään. Pienet nakkisormemme tekivät nimittäin sushia, jota herkuttelimme sitten pitkin iltaa lautapelien ohessa. Koska sushimestarinamme toimi yksi kaasoista, joka en siis ollut minä, ja netti on sushiohjeita pullollaan, annan teille muutaman linkin, joiden avulla sushin väkertäminen onnistuu kotonakin.

Ohjeet à la Martina menevät nimittäin näinkin surkeasti:


Ota leväpala. Laita siihen jonkun muun valmistamaa sushiriisiä ja täytettä.Rullaa ja leikkaa.


Yritä saada pala tikuilla suuhusi kunnes hermostut ja päätät syödä sushisi sormin...Eli tässä ne linkit:

Kuvia sushistamme voin toki jakaa kanssanne, sillä aikas valokuvauksellisia möhkäleitä saimme aikaiseksi. Vai mitä sanotte näistä liiskaantuneista ja mörssääntyneistä sushipaloista. Ei se ulkonäkö, vaan maku, joka oli kyllä ihan oikea (eli herrrrkullinen!).
Saunataikamme kertoivat muun muassa hääparin tulevan jälkikasvun määrän (joka oli kaksi ja puoli, tai kolme ja puoli? Dementikkokaaso ei valitettavasti enää muista..) ja sen että liitosta tulee hyyyvin rauhallinen, sillä morsiamemme ei edes huomannut että hänen vaatteensa oli käännetty saunomisen aikana ympäri, saati että olisi suuttunut asiasta.


Lisäksi pahat henget metelöitiin pois, terveys taattiin viinaryypyllä ja morsiamen hiukset palmikoitiin saunan jälkeen rouvaselämän merkiksi. Morsiamen selkään hierottu suola takasi sen ettei vanha suola ala janottaa, ja suolan päälle levitellyt jauhot pitävät leivän pöydässä, eli tuovat taloudellista turvaa. Vielä kun hiuksiin hierottiin kananmunaa oli hedelmällisyyskin taattu. Nyt Maajussin morsian on valmis aloittamaan puhtaana uuden elämänvaiheen.

Ja varoituksen sana siltä varalta että morsiamemme lukee tämän:

TÄMÄ EI JÄÄNYT TÄHÄN! Jatkoa seuraa todennäköisesti juuri silloin kun sitä vähiten odotat! P.S. Lupaamme jatkossakin läväyttää siideriä kouraan jos jännittää liikaa.
Pistä kannat kattoon Hää-DJ:n avulla!

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Blogger Maireanna kirjoitti...

Ensin ajattelin, että oispa ihanaa olla morsian..mutta nuo seremoniat karisti heti haaveet sinne missä pippuri kasvaa :-) " suolahierontaa selkään ettei vanhasuola janota..hehehh."

22. huhtikuuta 2010 klo 12.22  
Blogger Martina kirjoitti...

Äläs nyt, suola kuulemma kuorii ihoa hyvin ja kananmunallakin oli jokin erityispiirre, jota en enää muista, tyyliin kirkastaa hiuksia tai muuta vastaavaa. Voin (tai lähinnä morsiamemme voi) kertoa että kananmuna myös takuttaa hiukset melko lahjakkaasti jos sitä ei huuhtele huolellisesti pois. :)

22. huhtikuuta 2010 klo 15.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu