Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 On taas aika hevospäivityksen

torstai 11. maaliskuuta 2010

On taas aika hevospäivityksen



Lemppariravintolamme Cantina Westin ruokalista uusittiin maaliskuun kolmas päivä, ja heti neljäntenä päivänä ryntäsimme ukkelin kanssa koemaistamaan uudistuneen hevospihviannoksen. Tällä kertaa en pelännyt että heppa olisi poistunut listalta, sillä eihän ravintola vaan voi poistaa listan parasta pihviä. Ja siellähän se möllötti edelleen tutulla paikallaan.

Annoksen lisukkeet oli kuitenkin uusittu ja voi pojat, tämä heppa taitaapi olla kaikkien aikojen paras! Ensimmäinen Cantina Westissä maistamani hevosannos oli myös riippuvuutta aiheuttava, mutta nykyisistä pihvin kavereista taidan pitää vielä hiukan enemmän. Plussaa tulee eniten pehmeän makeista bataattilohkoista, jotka hengailivat sulassa sovussa perunalohkojen seassa. Edellisestä annoksesta oli säästetty kiittelemäni paprikalisuke ja uusi kastikekin oli oikein buenoa. Mahtavaa Cantina West!

Jotain ravintolaan tykästymisestämme kertoo se, että laskimme tämän olleen neljästoista kerta Cantina Westissä puolentoista vuoden sisään. Se on aika paljon se, varsinkin kun ottaa huomioon, että emme toki aina ryntää päätä pahkaa Kasarmikadulle, vaan olemme ruokailleet useita kertoja myös muissa helsinkiläisravintoloissa. Cantina Westiin tulee silti palattua yhä uudelleen ja uudelleen, ja olisikin aikamoinen shokki jos ravintolan ovet joskus suljettaisiin pysyvästi. Hui, en uskalla edes ajatella mitä siitä seuraisi..

P.S. Kuvankin uudesta hepasta otimme, mutta se hengailee edelleen Ukkelin kännykän syövereissä. Toivotaan että se löytää tiensä joskus tänne asti..

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mekin kävimme juuri kavereiden kanssa uutta listaa ihmettelemässä ja uusi suosikkini on löytynyt: frozen apple margarita! Voi pojat miten hyvää. ja salakavalaa :D

11. maaliskuuta 2010 klo 13.13  
Blogger Martina kirjoitti...

Oijoi, kuulostaa jo pelkän nimen perusteella ihanalta! Frozen apple margarita...mmmmm... Taidankin tietää millä huuhdon seuraavan hevospihvini kurkusta alas. :)

11. maaliskuuta 2010 klo 15.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu