Nuudelihärpäkkä
Eihän se nyt kauhean kuvauksellinen ole, mutta eivät kaikki voi syntyä huippumalleiksi.
Olipa kerran ihan tavallinen nuudelipaketti, ihan tavallista naudanlihaa ja ihan tavallisia parsakaalin nuppuja jotka sekoitettiin keskenään ja syntyi...ihan tavallista nuudelihärpäkkää! Jee!
Nuudelihärpäkkä oli kuitenkin sen verran hyvää ja terveellistäkin että haluan kirjoittaa uusintaa varten reseptin ylös:
- 60 ml soijakastiketta
- puolikas sipuli
- valkosipulia
- naudanlihasuikaleita
- 2 teelusikallista viinietikkaa
- inkivääriä (ei oo pakko laittaa jos ei taho)
- 1 parsakaali
Ota iso paistinpannu tai wokkipannu, lorauta sen pohjalle soijaa ja lisää pilkottu sipuli sekä valkosipuli sekaan. Anna kavereiden kuullottua hetki ja riko odotellessasi iso parsakaalin pötkäle pienemmiksi nuppusiksi, huuhtele nuput ja keitä niitä pari minuuttia. Voit myös napata pakastimesta parsakaalipussin ja käyttää sieltä löytyviä nuppuja.
Lisää naudanlihasuikaleet soijan ja sipulien sekaan ja anna ruskistua. Lisää viinietikka ja inkivääri. Keitä nuudelit ja lisää ne sekä parsakaali lihan kanssa samalle pannulle. Maista ja lisää tarvittaessa haluamiasi mausteita. Sekoita, kippaa lautaselle ja syö.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu