Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Emmä tykkääkään ihan kaikesta

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Emmä tykkääkään ihan kaikesta



Olen usein ylpeillyt sillä, että pidän kaikesta ruoasta eikä edes mämmi ole mielestäni pahaa. Kirjoittelin aiheesta jo kerran aiemminkin, jolloin totesin että ennen inhoamani viili on sittenkin ihan hyvää, ja että ällöämääni cottifruttia pitäisi myöskin maistaa vielä uudelleen ennen kuin tuomitsen sen lopullisesti vihatuksi. Uudelleentestaus toteutettiinkin pian ja pakko se on myöntää, että cottifrutti on jotain niin hirveää, etten edes minä pysty syömään sitä koko purkillista.

Ja että miksikö palaan tähän aiheeseen nyt? Siksi että koin Egyptissä valaistumisen ja keksin kaksi uutta ruokaa/ruoka-ainetta joista en pidä. Molemmat inhotukset ovat kylläkin vanhoja tuttuja, mutta muistin ne vasta nyt kun maistoin puoliksi vahingossa molempia hotellissamme.

Ensimmäinen paha ylläri oli cocktailkirsikka, joka oli mennyt piiloon jälkkärivaahtooni. Luulin sitä ensin viinirypäleeksi, mutta hyi olkoon kun puraisin kirsikkaa. Hemmetti sentään, tykkääkö joku muka oikeasti cocktailkirsikoista? Ystäväni Vilukissa on ainakin joskus tykännyt, mutta hän nyt pitääkin kaikesta missä on kirsikkaa eikä ole muutenkaan ihan normaali, kuten ei ole kukaan muukaan joka jaksaa hengailla kanssani. Ilmeeni ällöttävää cocktailkirsikkaa syödessä oli sen verran muikea, että Ukkeli otti siitä jopa kuvan. Kieltämättä aika kärsivältä näytti allekirjoittaneen naama muhjuisen kirsikan pyöriessä suussa..

Toinen vanha tuttu ällötys koostuu lihasta ja kanelista. Molemmat ovat oikein käytettynä ja ennen kaikkea erikseen todellista herkkua, mutta yhdessä: YÄK! Jauheliha, makkarat ja pihvit on parasta ja kaneli on ihanaa riisipuurossa, omenajälkiruoissa sekä hotellin terassilla poltetussa vesipiipussa, mutta EI lihassa! Millä ihmeen perusteella kanelia pitää siis mennä tunkemaan jauhelihaan, makkaroihin ja muihin liharuokiin? Ei jummarra. Eräänäkin aamuna yritin poistaa nälkääni aamupalabuffetista löytyneillä mukavan rasvaisilla nakeilla ja pettymys oli suuri kun maistoin niissä kanelin maun. Kuka perkaleen beduiini on pilannut mun nakit!?

Päivitetty Martinan inhokkiruokalista on siis seuraavanlainen:

- Cottifrutti
- Cocktailkirsikat
- Kanelilla maustettu liha

Jatkoa ei toivottavasti tule..

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger Merituuli kirjoitti...

coctailkirsikat ei ole kirskoita lainkaan. vanha tuttuni sanoi niitä atsokirsikoiksi. kammottavaa tavaraa!

20. huhtikuuta 2010 klo 19.18  
Blogger Martina kirjoitti...

Mielestäni cocktailkirsikkaa ei tarvitsisi edes laskea mukaan inhokkiruokalistalleni, sillä niitä kuuluukin vihata. Kaikki vihaavat niitä! Jos ruoka voisi kuolla sukupuuttoon toivoisin ehdottomasti cocktailkirsikoiden katoavan ensimmäisenä maapallolta.

22. huhtikuuta 2010 klo 15.14  
Anonymous Insinööri kirjoitti...

Oxfordissa 09/2007 tehdyn tutkimuksen cocktailkirsikoita voi ilman oksennusrefleksiä syödä vain älyllisesti ylivertaiseksi kehittyneet yksilöt, kuten esim. minä. Cocktailkirsikoiden inhoaminen on valitettavasti merkki siitä, että ÄO on jossain Forrest Gumpin tasolla.

7. toukokuuta 2010 klo 11.13  
Blogger Martina kirjoitti...

Life is like a chocolate box, you never know if you get cocktailkirsikka.

7. toukokuuta 2010 klo 12.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu