Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Shalalaallalaallalaalla..

perjantai 6. helmikuuta 2009

Shalalaallalaallalaalla..


"Tie mulle näytä Amarilloon.."

Muutaman viime vuoden aikana Helsingin Amarillo on vakiinnuttanut paikkansa tämän tytön kantabaarina, ja yhä edelleenkin suuntaan sinne mieluusti, jos bilejalkaa sattuu vipattamaan. Nykyään baareilun määrä on tosin pienentynyt murto-osaan siitä mitä se oli joskus parin vuoden takaisena kesänä, kun roikuimme vähintään kerran viikossa Amarillon baaritiskillä Viljamia C-vitamiinilla tilaten.

Olimme Maajussin morsiamen kanssa jopa niin addiktoituneita rakkaaseen vakkariravintolaamme, että lähetimme sinne postikortin Rodoksen lomaltamme. Kyllähän nyt kahdessa viikossa tulee baaria ikävä, ja luulisi henkilökunnankin ihmetelleen, kun osa baarin vakiokalustosta katosi yhtäkkiä etelään kuin jekkubattery lasista. Ja mehän vain halusimme tunnollisina asiakkaina ilmoittaa olevamme kunnossa, ja tulevamme pian takaisin tanssimaan Torneroa.

Nyt kun olen vanha, viisas(?!?) ja väsynyt, on baareilu väistynyt kunnon yöunien, krapulattomien sunnuntaiden sekä matkarahaston kartuttamisen tieltä. Kuitenkaan en osaa luopua rakkaasta Amarillostani kokonaan, joten liukastelin sinne eilenkin ukkelin kanssa iltaruoalle.

Olin himoinnut Amarillon karitsaa jo muutaman tovin, ja kuten edellisessä kirjoituksessanikin totesin, ainoa tapa selviytyä ruokahimosta on syödä mielen valtaavaa ruokaa mahdollisimman pian. Tässä ei mitkään aika ja odottaminen auta. Kun pakkomielle tulee, on se toteutettava!

Kamera unohtui kotiin, mutta kuvan sijaan voin kertoa, että Ranchero Lamb & Chevre on Cantina Westin hevosen jälkeen yksi parhaista mutustelemistani ravintola-annoksista. Lautaselta löytyy karitsan paahtopaistia, vuohenjuustoa, paholaisen hilloa, kirsikkapunaviinikastiketta, coleslawta ja ihanan rapeita Crispy Slice -perunoita. Maista ihmeessä ja jää vielä lasillisellekin, varsinkin jos on lauantai. Tuolloin voit nimittäin nähdä tanssilattialla uskomattoman tyylikkäitä suorituksia erään hölkkääjän toimesta. Ymmärrät kyllä sitten, mitä tarkoitan..

"Tie mulle näytä Amarilloon,
sinne kuulun kuin puolukat hilloon.
Suorin tie nyt Amarilloon,
ja luokse neidon kauneimman."
(Danny - Amarillo)Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu