Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Caballo de la hacienda

sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Caballo de la haciendaTyöpaikan pikkujouluissa hämmästelevien ilmeiden ja kummastelevien kysymysten alla ruoka-annosteni kuvaamisesta rohkaistuneena kehtasin viimein ottaa kuvan myös yhdestä maailman parhaimmista ruoista: Cantina Westin caballo de la haciendasta, joka myös hevospihvinä tunnetaan.

Annos sisältää 200 gramman grillipihvin hevosen ulkofileestä, tomaattista (auts) papu-pekonikastiketta, maissintähkän sekä ranskalaisia perunoita. Ja tähän tulee oikeasti himo! Iso himo. Suosittelen maistamaan vain jos olet valmis tallustamaan Kasarmikadulle hevospihvin äärelle aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Hepan tiedetään parantaneen ainakin erään ensitreffailijan krapulan kourista ja flunssaista oloakin annos todistettavasti helpottaa. Ei siis mikään turha kaveri ollenkaan tämä ystävämme hevospihvi!

"Heppa täydessä ravissa on kaikkein raainta voimaa
vain urhein meistä kaikista voi maistaa hurjaa heppaa.
Jos housuihin hiipii pelko niin kaihda silloin Cantina Westiä.
Vain uljain meistä kaikista voi uhmata hurjaa heppaa."
(Ultra Bra - Heppa) Sanoja ehkä hieman muuteltu..

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Merituuli kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

22. joulukuuta 2008 klo 14.49  
Blogger Merituuli kirjoitti...

minua on kosittu cantina westissä, että kannattaa olla varuillaan...;) tai sitten rynnätä sinne kirkuen, sillä takana on pian 6 vuotta avio-ONNEA :)

22. joulukuuta 2008 klo 14.50  
Blogger Martina kirjoitti...

Ei taida tällä tytöllä olla pelkoa kosinnasta, mutta muutaman tuttavapariskunnan voisin kyllä houkutella Cantina Westiin ja vihjaista vähintään kuuden vuoden avio-onnesta.. :)

30. joulukuuta 2008 klo 12.39  
Blogger Nelle kirjoitti...

Jos avio-onnea ei ole tarpeen etsiä niin Sellostakin saa usein hyviä hevospihvejä - ihan raakana. Me ollaan grillattu niitä miehekkeen kanssa kesäisin. Hyviä ovat olleet nekin:) Eivät varmaan kyllä samanlaisia!

9. tammikuuta 2009 klo 9.41  
Blogger Martina kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä, hyvä tietää että Sellosta voi löytyä heppaa! Olenkin miettinyt mistä sitä voisi saada. Ei olisi nimittäin yhtään huono idea valmistaa itsekin hevospihvejä, niin lähtemättömän vaikutuksen nuo Cantina Westin yksilöt ovat minuun tehneet.

Ja hei, ei vielä saa puhua grillaamisesta.. Tulee vaan paha mieli kun tekisi mieli grillisapuskaa, mutta grillauskeli ei ole ihan paras mahdollinen tällä hetkellä. :) Vaikka voihan sitä kohta alkaa jo suunnitella ensi kesän (hevos)pihvejä..

19. helmikuuta 2009 klo 11.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu