Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Mitä uutta salaattirintamalla?

torstai 18. marraskuuta 2010

Mitä uutta salaattirintamalla?



"Makkarasalaattia!", hörähti Ukkeli ihmeissään nähdessään tämänkertaisen tekeleeni. Vaan miksipä ei makkarakaveria voisi käyttää salaattiinkin? Pannulla ruskistetut mausteiset Tulikeppi-siipaleet toivat makua ja ruokaisuutta perus kurkku-paprika-jääsalaatti sekoitukseen ja maistuivat oikein muhevalta. Lisäksi lämmitin pannulla salaatin päälle myös parsakaalia, jonka maustoin Santa Marian Garlic&Pepper -mausteella.


Toinen uusi tuttavuus, joka pääsi salaattiamme sulostuttamaan onkin aivan mahtava uutuus! Valkosipulitikut maistuvat juuri sopivasti valkosipulille ja tuovat pieneksi silpuksi hakattuina mukavan raikasta valkosipulin makua salaattiin kuin salaattiin. Valkosipulitikkujen lisäksi salaattimme sai valkoisen lempparisipulimme makua marinoiduista valkosipulin kynsistä, sekä jo tyhjentyneen chili-valkosipulipurkin pohjalle jääneestä mausteöljystä. Omaan annokseeni ripottelin vielä hieman auringonkukansiemeniä päälle. Näyttää terveellisemmältä nääs.

Oikeastihan tämä resepti on jo kovin vanha, sillä makkarasalaattia syötiin kotonamme silloin kun puissa oli vielä lehtiä eivätkä korvat jäätyneet ulkoillessa. Valkosipulitikkujakin on ehditty ostaa jo satamiljoona pakettia lisää. Ainakin. Tikkuja on silputtu muun muassa makkarakeittoon, pastakastikkeeseen, valkosipuliseen levitteeseen ja onpa niitä napsittu suuhun ihan sellaisenaankin. Ihan loistavia kavereita siis. Suosittelen.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu