Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Kaapista ulos

perjantai 27. elokuuta 2010

Kaapista ulos



Keltaisen keittiön blogi perustettiin tasan kaksi vuotta sitten (onnea, onnea, onnea vaan!). Tuolloin moni ruokabloggaaja kirjoitti vielä lempinimellä, ja vain muutama rohkea oli julkaissut oman kuvansa blogissaan. Nykyään yhä useampi uskaltaa käyttää oikeaa nimeään ja riemastuttavan moni on päräyttänyt pärstänsäkin ruutuun. Itse olen kirjoittanut koko blogin historian ajan oikealla etunimelläni, mutta kuvaani en ole rohjennut vielä julkaista.

Ajatus kaapista ulos tulemisesta on kuitenkin muhinut päässäni jo pitkään ja ajattelinkin nyt blogin synttärin kunniaksi uskaltaa laittaa kuvan itsestäni kaiken kansan nähtäväksi. Suurin osa kolmesta blogin lukijasta on kavereitani ihan oikeassakin elämässä, joten voi kai sille yhdelle tuntemattomallekin lukijalle näyttää minkä näköinen otus täällä kirjoittelee.

Jokainen kaapista ulos tuleva haluaa varmasti läväyttää ruutuun mahdollisimman edustavan kuvan, joka tuo itsestä parhaat puolet esiin. Näin ollen minäkin kaivoin esiin kuvan, joka keskittyy parhaimpiin puoliini ja peittelee hieman niitä huonompia kohtia. Pitkän arkistojen selailun jälkeen päädyinkin seuraavaan kuvaan, olkaa hyvät, tässä olen minä:


"Tulin minä kaapista ulos, arvaa mikä oli lopputulos.."

Ai miten niin ei oo hyvä kuva..?

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger kitinen kirjoitti...

Haha, loistava kuva! :D Mä en taidakaan uskaltautua kaapista ulos, jos siinä noin käy! xD

Onnea 2-vuotiaalle! tv. Katja

28. elokuuta 2010 klo 3.10  
Blogger Jael kirjoitti...

Hih, hyvä kuva....;D
Onnea 2-vuotiaalle blogille!

28. elokuuta 2010 klo 10.47  
Blogger Martina kirjoitti...

Blogi ja Martina kiittää! :)

30. elokuuta 2010 klo 10.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu