Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Ruotsin risteilyllä osa 2

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Ruotsin risteilyllä osa 2Viking Linella oli perinteisen kevätristeilymme aikaan Etelä-Afrikka -viikot, mikä näkyi erilaisten koristeiden ja rekvisiitan sekä pimpelipom-musiikkiesitysten lisäksi myös laivan seisovassa pöydässä. Siellä tarjoiltiin nimittäin strutsia! Ja mehän olimme tietenkin Ukkelin kanssa innokkaasti tyrkyttämässä lautasiamme lihanleikkaajamiehelle, sillä pakkohan moista erikoisuutta oli päästä maistamaan. Ja oli muuten hyvää! Harmi vaan etten jaksanut ottaa yhtä viipaletta enempää, sillä siinä vaiheessa maha oli jo ihan täynnä mätiä..


Säälittävän pääruoka-annokseni kohokohta strutsi on siis tuo ainoa liha tuossa. Ylläri.

Buffetin lisäksi Etelä-Afrikkalaisia herkkuja tuli nautittua myös nestemäisessä muodossa. Amarula-likööri oli taxfreen puolella tarjouksessa, joten nappasimme pullon sitä mukaamme ja maistoimme muutamia hörppyjä jo risteilyn aikana. Loputkin oli pakko juoda pois seuraavan viikonlopun aikana, sillä kermaliköörin säilyvyys ei ole ihan sieltä parhaasta päästä. Harmin paikka, ihan oli pakko juottaa juomaa väkisin kavereillekin.


Toisena iltana vetelimme Ellasissa pihviä ja pitää ihan ihmetellä miten tarjoilijapoikamme jaksoi olla niin hauska ja mukava, vaikka laivalla varmasti näkee jos jonkinlaista asiakasta, enkä usko että käyttäytyminen varsinkaan meidän suomalaisten osalta on aina kovin asiallista.. Pikku kypsymisen risteilykansan toilailuun havaitseekin usein laivan henkilökunnasta, mutta meidän tarjoilijamme oli ihan loistava.

Minä valitsin kovin omaperäisesti pippuripihvin, jonka kuvaa blogini ei suostu jostain syystä ottamaan vastaan..


..kun taas Ukkeli otti pikkuisen erikoisemman annoksen porsasta ja katkaravunpyrstöjä. Näyttääpä se muuten hyvältä!

Ruokailun jälkeen tarjoilija antoi meille vielä kupongit, joilla saa muutamalla eurolla jälkiruoaksi Amarula-drinkin laivan yökerhosta. Me tietenkin hyödynsimme edun ja yllätyimme positiivisesti kun maistoimme Amarulasta, maidosta ja kokiksesta sekoitettua juomaa. Kuulit ihan oikein: kokiksesta! Ei kyllä olisi uskonut että kyseinen juoma on niin hyvää, että oli pakko tilata toiset heti perään, mutta kyllä se vaan oli. Nam.

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

Blogger Merituuli kirjoitti...

meilläkin tykätään kovasti strutsista, koko perheen voimin.

ostettiin taas Pääsiäiskeikalta pari filettä ja sisukka pakkaseen, ehtaa suomalaista strutsia.

6. huhtikuuta 2010 klo 21.50  
Blogger Martina kirjoitti...

Strutsi oli kyllä yllättävän hyvää eikä ihmetyksekseni maistunut juurikaan miltään tutulta, vaikka arvelinkin että se olisi voinut muistuttaa esimerkiksi kananlihaa.

16. huhtikuuta 2010 klo 13.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu