Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Ruotsin risteilyllä osa 1

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ruotsin risteilyllä osa 1Tehdäänpä ihan alkuun pieni risteilytesti:

1. Odotatko Ruotsin risteilyltä eniten a) drinkkejä, tanssia ja uutta nousua vai b) seisovan pöydän herkkuja.

2. Entäpä mitä teet kello kahdelta yöllä kun olet tuhannen päissäsi? a) Tilaat uuden juoman ja suuntaat yökerhoon tanssahtelemaan vai b) ymmärrät siirtyä hyttiisi nukkumaan.

3. Seuraavana aamuna a) käännät kylkeä, nukut krapulaasi pois ja ihmettelet tovereita jotka vääntäytyvät väkisin kiertelemään Tukholman katuja vai b) nouset pirteänä ylös, ulos ja maihin seikkailemaan.

4. Toisena päivänä iltapäivästä / alkuillasta a) haet kahvilasta katkarapuleivän ja lipität väkisin tasoittavaa kunnes olo alkaa olla taas normaali vai b) nukut pienet päikkärit, laittaudut ja alat suunnitella mihin laivan ravintoloista menisitte tänään syömään.

5. Karaoken aikana a) odotat lauluvuoroasi ja kumoat ehkä rohkaisuryypyn ennen kuin siirryt hoilottamaan kaverisi kanssa Rakkauden haudalla vai b) istut kiltisti pöydässä drinkkiä siemaillen.


6. Ennen puoltayötä a) meno yltyy, tanssijalkaa alkaa vipattaa ja taidatpa ottaa yhden absintinkin että nousee kunnolla päähän vai b) siirryt taxfreen kautta hyttiin katsomaan elokuvaa, juomaan limua ja syömään sipsiä, juustoja ja muita herkkuja.

7. Toinen ilta päättyy a) aamulla kun laiva saapuu satamaan etkä ole nukkunut silmäystäkään vai b) puolenyön aikaan kun nukahdat sänkyynne kesken leffan.

8. Aamulla kun tullaan satamaan ja on aika lähteä kotiin a) hoiput heikkona julkisilla kotiin ja toivot ettei oksennus tule vai b) olet ollut hereillä jo pari tuntia ennen kuin laiva saapuu satamaan.

9. Kotona a) nukut krapulaasi pois koko päivän vai b) kävelet heti kotiin päästyäsi kauppaan, purat matkatavarat ja siirryt sohvalle katsomaan televisiota miehen kainaloon.

Viime viikonlopun risteilyä ajatellen oikea vastaus kaikkiin kysymyksiin on B! Jep, nyt viimeistään olen todistanut maailmalle (koko maailmaahan kiinnostaa), että minusta on tullut VANHA! Mikä omituisinta, risteily oli yksi parhaista koskaan juuri siksi, että osasimme ottaa tarpeeksi rauhallisesti, mutta pidimme myös hauskaa ja käkätimme omille tyhmille jutuillemme. Risteilyn kohokohdat olivat siis ensimmäisen illan Buffet..
..Tukholmassa käynti..
..ja toisena iltana tax freestä bongattu juustokokoelma sekä muut herkut, jotka hotkaisimme hytissämme.
Testin A-vaihtoehdot perustuvat toki myös omakohtaiseen kokemukseen (tai siis eivät tietenkään perustu äiti!), ja vielä muutama vuosi sitten ryyppyrellestysreissut kuuluivatkin normaaliin opiskelija-Martinan arkeen. Nyt kuitenkin rauhallisempi reissu Ukkelin seurassa on mieluisampi, vaikka kyllä mekin osaamme tarvittaessa valita A-vaihtoehdon. Se ei vaan ole enää itsestäänselvyys, sillä olemme oppineet, että vähemmälläkin remuamisella voi pitää hauskaa.


Tukholman kantisgrillimme kantisannos joka syötiin kantispuistossa.

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

Blogger Rosmariini kirjoitti...

Hehee, hauska postaus. Pitäisi joskus järkätä ruokabloggaajien risteily ja katsoa, tuleeko jakoa a- ja b-luokan ihmisiin. :)

17. maaliskuuta 2010 klo 13.50  
Blogger Merituuli kirjoitti...

hauska "indiid". en tiedä uskaltaisinko lähteä tuolle Roskiksen ehdottamalle ristilylle, ainakaan frouvan itsensä kanssa ;D.

17. maaliskuuta 2010 klo 20.27  
Blogger Martina kirjoitti...

Merituuli tietää ilmeisesti jotain mitä minä en, sillä lähtisin riemumielin risteilylle Rosmun ja muiden ruokabloggaajien kanssa! ;D Tiedä sitten miten osaisin itse käyttäytyä.. :)

18. maaliskuuta 2010 klo 9.26  
Blogger Rosmariini kirjoitti...

No mutta. Minähän nyt kuitenkin painun pehkuun ennen kuin ihan aamuvirkuimmat heräävät.

22. maaliskuuta 2010 klo 11.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu