Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Blogikavereita

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Blogikavereita

"Pieni on maailma", hoetaan aina kun törmätään tuttuihin kasvoihin odottamattomassa paikassa. Tiedättehän tunteen, kun huomaat etelän lomalla samalla uima-altaalla pötköttävän vanhan luokkakaverisi, tai kun ystäväsi uusi poikaystävä kertoo pelaavansa jalkapalloa samassa joukkueessa veljesi kanssa. Maailma tuntuu niin kovin pieneltä, kun samoihin naamoihin törmää joka yhteydessä. Pieni on myös blogimaailma, sillä täällä seikkaillessa olen törmännyt yllättävän moneen tuttuni pitämään blogiin vahingossa tai ihan tarkoituksella.

Ruokablogimaailmasta löytyy ainakin kaksi AMK-tuttuani, jotka paljastan muiden blogia pitävien tuttujeni lisäksi tässä ja nyt. Että terve vaan kaverit!

Jo pidemmän aikaa seuraamani, tällä hetkellä taukoileva, Tuu nyt jo, ketsuppi! -blogin pitäjäksi paljastui yllättäen AMK:ssa samassa ryhmässä kanssani opiskellut tyttö. Tämän paljastuminen minkäs muunkaan kuin Facebookin ruokabloggaaja -ryhmän kautta aiheutti totaalisen "Maailma on niiiiin pieni" -huokauksen mielessäni ja tuntui todella hassulta, että pitkään seuraamaani blogia pitääkin ihan tuttu ihminen.

Niin ikään AMK:sta tuttu on myös Sokrateen keittiössä -blogin Santeri, jonka kanssa on hölmöilty useat kerrat ainakin GooMilla ja muissa opiskelijabileissä. Santun blogi paljastui heti sen synnyttyä myöskin Facebookin kautta, tällä kertaa kuitenkin Santerin oman päivityksen kautta, ja aloin toki seurata innolla herran viinistä ja hyvästä ruoasta kertovaa blogia.

AMK-tutuista blogia pitää myös Emmi, jonka mammalomablogia on ollut mukava seurata. Nyt blogi on kuitenkin viettänyt hiljaiseloa jo tovin, mutta toiveikkaana käyn silti aina välillä kurkkimassa, olisiko Emmi päivittänyt uusia kuulumisia.

Emmin ja Ketsuppiblogin pitäjän lisäksi samalta AMK-luokalta kanssani on bloggaajaksi putkahtanut myös Jaana, jonka Shampanjaa & sattumia -blogi on aivan Jaanan näköinen, ihanasti kirjoitettu ja sen lukemisesta tulee aina hyvälle tuulelle.

Merkittävin kaikista tuttujen blogeista on kuitenkin postauksistanikin tutun Kälyn uusi blogi Meanwhile in Longfield. Tätä aion seurata erityisellä mielenkiinnolla ja ainakin blogin ensiaskeleiden perusteella uskon Kälyn blogista tulevan menestyksen. Käykää ihmeessä tutustumassa!

Hieman kaukaisempi tuttavuus on Secret Wardroben Korundi, jonka olen tuntenut rinnakkaisluokan tyttönä koko peruskoulun ajan, mutta jonka kanssa emme ole sen paremmin tutustuneet, vaikka muun muassa Vilukissa ja Maajussin morsian tunsivatkin Korundin paremmin. Muistan kuitenkin joskus vierailleeni Korundin kotipihalla, ja lähes naapurissa asunut muotibloggaaja odottelikin usein samalla bussipysäkillä kyytiä kouluun. Secret Wardrobe on taitavasti toteutettu blogi, ja innostuinkin kerran lukemaan koko blogiarkiston läpi ihastuttuani Korundin tapaan kirjoittaa ja kertoa elämästään. Ihana blogi tämäkin.

Näin monta mahtavaa, erilaista ja kunkin kirjoittajan näköistä blogia ovat siis tuttuni saaneet aikaiseksi, ja voin ilman puolueellista mielipidettä suositella näistä kaikkia teille armaat lukijani. Jos joku muu kuin tässä lueteltu tuttu pitää omaa blogia, niin ilmiantakaa ihmeessä itsenne!

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulevan "menestys"-blogin kirjoittaja kiittää ja kumartaa kauniista sanoistasi! :)
Sun aloittama aakkossarja saa muuten varmasti jatkoa myös Longfieldillä! Olen jo niiin kauan aikaa halunnut tehdä omat aakkoset!

21. kesäkuuta 2011 klo 15.26  
Blogger Martina kirjoitti...

Aakkossarjaa on tosi hauska tehdä, vaikka välillä meinaakin jumittua johonkin vaikeaan kirjaimeen. Mulla on seuraavana vuorossa H-kirjain ja se on harvinaisen helppo. Saas nähdä milloin saan julkaistua sen, edellisestä aakkossarjapostauksesta alkaa olla jo aikaa..

22. kesäkuuta 2011 klo 13.55  
Blogger Korundi kirjoitti...

Eikä, miten hauskaa! Bongasin tekstisi vasta nyt sattumalta huomattuani linkin Blogilistan "linkkipalkissa". Vitsit, tulee sama tunne kun joku on nähnyt sinut, mutta sinä et toista, heti alkaa etsiä ihmisiä/tilanteita muistin kätköistä :) Maailma on pieni ja on hauska huomata linkittymisiä siellä täällä, mutta silti sitä aina jotenkin hämmentyy. Ai juu, ja tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :)

9. syyskuuta 2011 klo 21.50  
Blogger Korundi kirjoitti...

..itseasiassa nyt vasta tajusin, että taisithan mainita linkkauksesta blogissani (juuh, pitkät piuhat..), mutta mistä lie johtunut, etten tullut katsomaan, yleensä kun kurkkaan aina linkkien taakse - joku sekoittanut ajatukset ja vienyt huomion samaan aikaan :)

9. syyskuuta 2011 klo 22.13  
Blogger Martina kirjoitti...

Hei kiva kun tulit käymään täällä! Musta on hauskaa että olin lukenut blogiasi jo pitkään kunnes tajusin, että sitähän kirjoittaa ihan tuttu tyttö. Olin vain katsellut kuvistasi että onpa tutun näköinen tyyppi, mutten osannut yhdistää kasvoja nimeen ennen kuin eräänä päivänä välähti. Melkoisen pitkät piuhat siis täälläkin.. :)

12. syyskuuta 2011 klo 9.36  
Blogger Korundi kirjoitti...

No joo, en ehkä turhan usein näytä kasvoja, joten ei ihmekään jos tunnistamisen kanssa menee (silti on hassua ja hämmentävää, että jotkut tunnistaa kadulla!) ;) Ja yleensä (tai sitten vain minulla) tuppaa olemaan niin, että jos näkee jonkun tutun odottamattomassa ympäristössä, saattaa mennä tosi kauan ennen kuin saa yhdistettyä kasvot ja nimen, esimerkiksi jos jonkun aina työympäristössä nähneen näkeekin vapaalla, menee ainakin mulla yleensä ihmeen kauan tajuta kuka on kyseessä, jos se ei nyt ihan työkaveri ole! :)

14. syyskuuta 2011 klo 11.48  
Blogger Martina kirjoitti...

Onpa lohduttavaa kuulla että muillakin on vaikeuksia yhdistää tuttuja kasvoja nimiin ja asiayhteyksiin. Välillä joutuu ihan tosissaan miettimään pitääkö kadulla näkyviä tuttuja kasvoja moikata, kun ei heti keksi onko kasvojen omistaja joku julkkis vai oikea tuttu, joka tunnistaa minutkin.

14. syyskuuta 2011 klo 14.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu