Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 There were is mill, there is a road

torstai 30. huhtikuuta 2009

There were is mill, there is a road
Keltaisessa keittiössä ei vappuaattona juhlita ruoalla, sillä töiden jälkeen minulla on vain noin tunti aikaa muuntautua Martina Aitolehdeksi, ja transformaation jälkeen pitääkin jo rientää Tero Pitkämäen keihäs kolmantena jalkana vappubileisiin. Ruokaa en siis todellakaan ehdi laittaa, hyvä jos ehdin edes syödä.

Illan kuohujuomien lisäksi, ja niiden takia, olisi hyvä kuitenkin saada jotakin vatsantäytettä ennen skumppapullon avaamista. Niinpä suuntasin ensimmäistä kertaa yli vuoteen einestiskin eteen. Voi niitä muistoja, jotka tulvivat mieleeni.. Hedelmäkana-annosta, lihapullia ja muussia, tonnikalapastaa, kanakeittoa ja muita mikroaterioita on lämmitetty niin monta kertaa aikoinaan Tiimarin takahuoneessa. Oi niitä aikoja, ne tahtoisin niin elää uudelleen.. tai sitten en, mutta ei mennä nyt siihen..

Hedelmäkana oli ykköslempparini myyjätätiaikoinani ja olinkin hyvin hyvin hyvin syvästi pettynyt kun sitä ei löytynyt vakkarikauppani hyllystä. Voi nyyyyh.. Oli siis tyydyttävä kasviskiusaukseen, joka sekin kyllä kuului top 10 työeväisiini silloin joskus. Kasviskiusaukseen liittyy myös muisto ensimmäisestä ja toistaiseksi viimeisestä tekemästäni reklamaatiosta, jonka aiheuttajina olivat annoksestani löytynyt kivi sekä kuulemani tarinat avokätisistä hyvityksistä, joita valittajat usein saavat. Minä sain lahjakortin, jolla sain ostettua eväät viikoksi töihin. Ei huono sekään.

Kasviskiusauksen lisäksi illan sapuskoihini kuuluu ehkä, toivottavasti ja mitä luultavimmin myös tämä:

Älä välitä taustalla näkyvistä ulkoministerin hienoista säärystimistä. "Eihän täällä metsän keskellä kukaan näe miten urpolta näyttää", sanoi hän, jonka jalat eivät tienneet pääsevänsä julkiseen blogiin..

"Tuut aivan lähelle, teet juuri oikeen
Sä saat multa kaiken taas uudestaan
Sut viedä saan.
Mä täytän kaikki sun haaveet,
Ne joita sä muilta et tohdi ees toivookkaan
uudestaaan.

Me salarakkaita ollaan, salaisen rakkauden aikaa.
Salaisen rakkauden aikaa
Me salarakkaita ollaan, salaisen rakkauden aikaa,
sut viedä saan.

Mä tarjota voin jotain parempaa.
Jotain mistä muut eivät tietää saa
Sä oot varattu mies ja mä tiedän sen.
Olisitko mun vain salaa.
Sä toisen oot ei se haittaa saa.
Ota mut nyt."
(Salarakkaat - Salarakas)

Piti laittaa vain pieni pätkä kyseisestä biisistä, mutta kuten voitte itsekin todeta, sanat ovat niin upean kekseliäät, äidinkielellisesti täydelliset ja muutenkin aivan mahtavat, etten osannut karsia niitä tämän enempää. Paras biisi ikinä! Kuulisittepa melodian!

Glada vappen!

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Anonymous rossana kirjoitti...

Hauskaa vappua :D

30. huhtikuuta 2009 klo 11.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu