Ilmojen halki käy couscousin tie
Kaapin perälle unohtunut couscous-paketti muistutti meitä olemassaolostaan heittelemällä osan sisällöstään suodatinpusseja esiin kaivaneen Henkan niskaan. Jaa että pitäisikö nuo pirulaiset käyttää pois, kun eivät kerran osaa käyttäytyä? Pitäisi, joten ei kun maku.fi auki ja etsimään sopivaa couscous-ohjetta. Feta-kebab-couscous kuulosti niin herkulliselta, että mokomat ilmojen halki lentelevät pirulaiset pääsivät lautasillemme alta aikayksikön.
Feta-kebab-couscoussalaatti:
- 3 dl vettä
- 1 rkl kasvisfondia
- 1 rkl öljyä
- 3 dl couscousia
- 1 paprika
- paketti fetajuustoa (mulla oli semmonen aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettu kaveri)
- 150 g kebab-lastuja
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää fondi sekä öljy. Tyrkkää couscousit sekaan, sekoita hyvin ja anna turvota tovi. Pilko paprika ja lisää se sekä feta ja kebab-lastut couscousin sekaan. Voit tehdä halutessasi vielä kastikkeen joko kermaviilistä tai jogurtista, jonka maustat pippurilla, suolalla, sitruunapippurilla tai millä ikinä haluatkin. Meillä oli valkosipulidipin jämät jääkaapissa, ja vaikka se sopikin ruoan kaveriksi hyvin, niin ilmankin olisi pärjännyt vallan mainiosti.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu