Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Grande Fiesta!

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Grande Fiesta!
Perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 18 alkaen Cantina Westissä vietetään Grande Fiestaa, jolloin samassa vankkurissa on tarjolla kaikki ravintolan parhaat annokset legendaarisista ribseistä meikäläisen kovasti hehkuttamaan heppaan asti ja kaikkeen muuhun siltä väliltä. Tulisuutta voi säädellä itse lisäämällä annoksiin oman maun mukaan eri vahvuisia chilitahnoja. Ihan loistava buffa siis, voin kertoa.

Me testasimme buffetin eräänä perjantai-iltana ravintolan meikäbloggaajalle lähettämällä lahjakortilla, josta ilahduin luonnollisesti aivan valtavasti. Samanlainen lahjakortti arvottiin myös lukijoideni kesken; Onkohan sen voittanut Anna käyttänyt jo omansa? Kamerani oli tuolloin vielä rikki, joten illallisella napsimamme kuvat ovat niin huonolaatuisia että ihan nolottaa, mutta uskokaa kun kerron että herkulliselta näytti. Ja herkulliselta myös maistui. Yritimme maistaa kaikkea mitä vankkurista löytyi ja onnistuimmekin siinä hyvin, vaikka ihan kaikista annoksistamme emme kuvaa ottaneetkaan.


Salaatti- ja alkupalavalikoima oli kattava. Ukkeli piti erityisesti katkaravunpyrstöistä kun taas minä ihastuin ihanan valkosipulisiin oliiveihin. Pitihän meidän tehdä myös perinteinen Cantinan nachoannos juustokastikkeineen kaikkineen ja Ukkeli väsäsi myös yhden täytetyn tortillan itselleen. Minä ihastuin hieman yllättäen perunaan, sillä vankkureista löytyneet cajun-lohkoperunat oli ihan mielettömän hyvin maustettu. Heppaa söimme luonnollisesti myös erittäin hyvällä ruokahalulla.
Jälkkäripöydästä löytyi ihania raikkaita hedelmiä ja pehmeää valkosuklaa-kahluakakkua, jotka kruunasivat Grande Fiestan. Ja niin siinä taas kävi, että jälleen kerran kohtaloksemme koitui vyöryä palleroina alas Kasarmikatua. Miten sitä ei ikinä osaa lopettaa ajoissa kun on tarjolla herkkuruokia, vaan napa pitää vetää niin täyteen, että koko loppuilta kuluu paisunutta vatsaa taputellessa.


Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Anna kirjoitti...

On lahjakortti käytetty, kiitos vielä onnettarelle :)!

Katkaravunpyrstöt taisi olla munkin lemppari, sekä hyvät salaatit. Hepat olivat unohtaneet n. pariksi tunniksi siihen kypsymään ja kuivumaan, joten niiden mausta ei ehkä saanut sitä parasta irti, mutta tulipa silti kokeiltua :)!

28. kesäkuuta 2011 klo 15.29  
Blogger Martina kirjoitti...

Hyvä että buffan antimet ovat maistuneet, mutta harmi ettei heppa ollut parhaimmillaan. Hienoa että uskalsit kuitenkin kokeilla sitä! Kovin moni kun ei siedä edes ajatusta hevosen syömisestä..

29. kesäkuuta 2011 klo 9.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu